~ Dit heb ik geschreven ~

Wereldreizigersclub: Voor Wereldreis.net schrijf ik uitgebreide SEO-blogs vol reistips over een bestemming. Daarin lees je precies welke bezienswaardigheden, restaurants en hotels je echt niet mag missen.

> lees mijn blogs

Fairybell – Fairybell zocht een SEO-tekstschrijver voor het promoten van hun LED-kerstbomen voor de zakelijke markt. Ik schreef verschillende nieuwsbriefteksten en deed een zoekwoordonderzoek voor het schrijven van een SEO-landingspagina.

> lees mijn teksten

The Outdoors – Ik ben gastblogger voor TheOutdoors.nl, waar ook TheHike.nl en TheBike.nl onder vallen. Hier deel ik outdoorblogs met een persoonlijk tintje, natuurlijk ook weer helemaal SEO-proof.

> lees mijn blogs

Boxers.nl – Als SEO & Content Marketeer voor boxers.nl en zijn broertjes sokken.nl, zwembroeken.nl en shirts.nl ben ik verantwoordelijk voor SEO en de teksten op de websites. Van commerciële landingspagina’s tot inspirerende trendblogs.

> lees mijn teksten

Door Mariska.nl – Mariska is goed in lifestyleverhalen vertellen en ik ben goed in reisverhalen vertellen. Dat is dus precies wat ik doe voor Door Mariska. Als gastblogger neem ik persreizen van Mariska over en maak ik content voor haar blog.

> lees mijn blogs

Reisrealiteit – Dit is mijn eigen reiswebsite! Op reisrealiteit.nl vind je eerlijke, grappige blogs van de door mij gemaakte reizen. Storytelling speelt op mijn blog (en de Instagrampagina @reisrealiteit) een belangrijke rol.

> lees mijn blogs