~ SEO-teksten laten schrijven ~

SEO-webteksten uitbesteden?

Dat kan! Wat mij anders maakt dan andere freelance tekstschrijvers, is dat ik jaren ervaring heb als SEO-marketeer. Tekst en SEO doen het nou eenmaal heel goed samen en daarom zijn SEO-teksten perfect om hoger te scoren in Google. Ik weet hoe en help je graag als je je SEO-teksten wilt uitbesteden.

Blogs laten schrijven?

Als freelance SEO-blogger heb ik al een heleboel mensen blij gemaakt met reisblogs die klanten inspireren én het lekker doen in Google. Zo kun jij het bloggen uitbesteden aan iemand die er tijd voor heeft (ikke!). Ik weet precies weet met welke tekst jij verkeer binnenhengelt op je website. Check m’n portfolio voor een dosis inspiratie. 

Social media teksten maken?

Yes, ook die schrijf ik voor je. Social media teksten zijn enorm belangrijk: als je Instagram en TikTok niet on fleek zijn, hoor je er eigenlijk meer bij. Een tekst moet je in een fractie van een seconde pakken. Anders scrolt iemand gewoon weer door. Dus, als jij zorgt voor mooie kiekjes, verzin ik er een pakkende tekst bij.

Nieuwsbrief laten schrijven?

Doe ik voor je. Zo hoef jij niet urenlang na te denken over de juiste teksten voor alle onuitgewerkte ideeën voor nieuwsbrieven. Dat bespaart veel tijd. Ook niet geheel onbelangrijk: ik weet met mijn copywriting-skills en marketingachtergrond precies hoe ik je open rate en CTR kan verbeteren.

Teksten laten redigeren?

Als tekstschrijver schrijf ik teksten, maar herschrijf ik ook teksten. En dat is ideaal als je eigen content nog de ‘wauw-factor’ mist. Na het redigeren is je tekst taalfout-vrij, leest het lekkerder weg, converteert je tekst beter én is deze SEO-proof. Zullen we samen kneitergoede monsterteksten maken?

Iets anders?

Dan moeten we samen maar eens overleggen wat jouw wensen zijn en kijken of ik dat kan. Mail me via anouk@anoukschrijft.nl.

Tarieven

Dit zijn mijn standaard pakkettarieven.  Staat hier net niet helemaal tussen waar je naar zoekt? Dan kan ik natuurlijk gewoon een tarief op maat berekenen.

pakket 1: helemaal SEO-proof
pakket 2: doe maar een blog
pakket 3: alleen advies graag
pakket 4: toch iets anders